sâmbătă, 5 ianuarie 2008

Se primeste marfa. Duminica deschis.

Am primit un interesant autodenunt, al unui personaj din politica locala.
Maine, in timp util, il voi posta pe blog, spre deliciul tuturor.
Presa locala va avea un pic de lucru luni, prin palatele administrative ale Iasului.
Nu va asteptati la lucruri senzationale, cu bani multi (ba chiar foarte putini) sau poze pentru adulti.
Doar chestii simple, aproape de a deveni banale pentru cei care se cred vesnici...
Nu stati la coada, avem pentru toata lumea, dar nici nu dam peste rand!

Sara buna!

PS Trafic.ro vad ca are 24 de ore cat cele doua zile ale lui Nichita - a trecut o saptamana si nu a activat contorul. Asa ca am apelat la alta solutie din web.

6 comentarii:

Andrei spunea...

Cand? Unde Cum? :)

Aveti putine vizite pe site oricum. Mai trebuie promovat blogul.

Daniel Matasaru spunea...

Lasati-ma pe mine sa ghicesc: e vorba de viceprimarul Neculau, care isi face "sua culpa" pentru ca n-ar fi vrut sa va interzica petrecerea de pe 24, dar a fost nevoit sa o faca, la cererea expresa a domnului primar Nichita :)))

Dreptate si Adevar.. D.A., domnule senator?

Dan Carlan spunea...

Daniel, cat PC sa nimeresti!
Atata doar ca adresa de la Primarie este semnata de Sensei, nu de Neculau.
Dar, mai poti incerca!

Daniel Matasaru spunea...

Mai incerc dupa filmul asta pe care il vad pe Prima TV. E tot cu "sua culpa", da joaca de Niro si Al Pacino :))

Geo spunea...

Cred ca domnul primar va acuza ca sunteti "mincinos".
Nichita:"Prima minciună este că în Piaţa Palatului nu ar fi fost organizate niciodată manifestări cu prilejul zilei de 24 ianuarie. („va organiza la Palatul Culturii ceva ce n-a mai organizat niciodată acolo, de când Nichita este primar” – extras din comunicatul remis presei de dl Cârlan). Îi reamintim că în 2007, pe 24 ianuarie, în Piaţa Palatului, în organizarea Primăriei Iaşi, au avut loc concerte, pe scenă urcând rapsozii de muzică populară Nicolae Furdui Iancu şi Ionuţ Fulea, apoi Direcţia 5, Iris, şi Ştefan Bănică Jr. Tot în Piaţa Palatului a fost punctul final al ceremonialului militar al retragerii cu torţe. Minciuna dlui Cârlan este cu atât mai mare cu cât era conştient că spune o minciună."
A doua ar fi :"A doua minciună a dlui Dan Cârlan este că nu a primit răspunsul în termen de două zile de la depunerea cererii sale. Minciuna este construită pe o şmecherie marca dlui Cârlan: a depus cererea pe 28 decembrie 2007, care era ultima zi lucrătoare din an. 28 decembrie a fost într-o zi de vineri, înainte de Anul Nou. Sunt convins că dl Dan Cârlan ştia ce face, intenţia sa fiind acum mult mai vizibilă: ştia că zilele de după depunerea cererii sale nu sunt zile lucrătoare şi mai ştia că nu i se va aproba locaţia cerută, adică Piaţa Palatului, întrucât acolo vor avea loc manifestări la 24 ianuarie. Oricum, răspunsul i s-a dat în termen legal, pentru că vorbim de zile lucrătoare şi, deci, nu este vorba despre nici un fel de aprobare tacită, aşa cum minte dl Dan Cârlan şi induce în eroare opinia publică."
Iar cea de a treia: "A treia minciună a dlui Cârlan este că primarul i-ar fi interzis acţiunea „fasole cu cârlan” cum şi-a botezat-o iniţiatorul ei. Nu i s-a interzis această acţiune, ci i s-a comunicat, potrivit legii, că aceasta nu poate avea loc în Piaţa Palatului, întrucât acolo vor avea loc manifestări cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române. Nimeni nu-l împiedică să şi-o organizeze în alt loc, dacă legea permite, bineînţeles."
Ce ii raspundeti domnului primar?

EDITORIALUL DE IASI spunea...

E o aberatie, ca cineva sa poata sa interzica adunarea intr-o piata publica a unor oameni liberi ! Nichita practica un ceausism de cea mai joasa speta ! O chestiune mult mai arzatoare cred ca este denuntul calomnios facut de catre acest nesimtit la Politie impotriva unor ziaristi de marca din Iasi si a unor marcanti membri ai societatii civile. E strigator la cer ca acest individ agramat a sugerat politiei sa ma cerceteze pentru nu stiu ce blog ! Eu, care chiar tocmai in acest an sint nominalizat la Premiul Academiei Romane pentru teza mea de doctorat. Nichita practica politia politica impotriva intelectualiilor ieseni fara nicio rusine ! Domnule senator va rog frumos sa luati o pozitie publica ferma impotriva acestei vedente, care ne aminteste tuturor de stalinism.

Am publicat si un articol pe noul meu blog despre aceasta chestiune
http://bogdanbaghiu.blogspot.com/

La buna vedere,
Bogdan Baghiu