luni, 14 ianuarie 2008

Ceferistii rasului...

Am vazut, am pozat, va spui si voua!
La Pascani s-a dat in folosinta soseaua de centura, care ocoleste satul Blagesti.

Cu ocazia asta, s-a scapat de bariera semaforizata de langa podul peste Siret.

Precum soldatul japonez, uitat pe insula pana dupa razboi, semaforul se lupta in continuare vitejeste cu masinile de dincoace de balustrada noului drum...


4 comentarii:

Geo spunea...

In opinia mea este normal sa functioneze acel "semafor" deoarece lumea trebuie sa fie avertizata in continuare de pericolul pe care il reprezinta trecerea unui tren. Din cite vad din poza si din cite stiu din realitate, am trecut mai des in ultima perioada pe acolo, bariera a fost scoasa. Existenta ei ar fi creat intr-adevar penibilul situatiei.

Dan Carlan spunea...

Georgian,
cata vreme nici o masina nu mai poate ajunge de pe drum pe calea ferata (avem balustrada de-a lungul intregii sosele de centura)cui foloseste avertizarea?

Geo spunea...

Acea averitzare foloseste oamenilor din sat si celor care au magazine acolo (de materiale de constructii) care nu mai ocolesc pentru a ajunge la domiciliu pe soseaua de care amintiti dumneavoastra, ci prefera sa o taie direct peste calea ferata!

Daniel Matasaru spunea...

Nu cred ca e scoasa. La cum se misca ceferistii nostri dragi cu lucrarile la Gara din Iasi, bariera va sta acolo pana la Sfantul Asteapta!
Nu stiti cine a fost sef la minister pana sa vina Orban, domnule senator? Dar sef pe regionala Moldova?