marți, 25 martie 2008

Ratzoieli de Pascani

Inca dinainte de fuziune, structura PLD din Pascani a fost penetrata cu cativa domni "de bine" din echipa multicolora politic a primarului Ratoi.
Obiceiul este arhicunoscut, stiut fiind ca este bine sa ai cateva partide alaturi la greu, daca nu politic, macar prin cartitze.
Ajunsi bine mersi in PD-L, dupa fuziune, cei patru (4) distinsi domni au inceput imediat atacul, singura lor tinta fiind dinamitarea, din interior, a candidaturii domnului Rusu Leonard la Primaria Pascani.
Nici macar fisa de evidenta nu si-au completat-o, pentru a primi carnetul de partid.
N-a fost saptamana in care acestia sa nu puna pe tapet problema schimbarii candidatului de primar, in sedintele de la PD-L Pascani, creand o permanenta foiala in organizatie.
Acum, odata lansata candidatura singurului om din Pascani care poate rasturna dictatura ratzoista, dansii au ramas fara obiect.
Vor pleca la PNG, pentru a o lua de la capat, de data asta la suprafata, candidand doar pentru a-l ataca pe candidatul democrat-liberal.
Am numai cuvinte de multumire pentru ca ne scutesc de turbulentele de pana acum.
Cvasitotalitatea colegilor proveniti din PLD, impreuna cu toti cei peste 2070 de membri ai fostului PD, continua proiectul inceput acum trei luni si vom castiga Primaria.
Un singur repros am sa le fac celor 4 trecatori: au convocat o conferinta de presa in care anunta "trecerea filialei PD-L Pascani la PNG".
Rog jurnalistii care vor fi la conferinta de presa sa faca un gest minor, care sa risipeasca orice dubiu cu privire la persoanele care se vor afisa ca fiind "filiala PD-L" - rugati-i sa va arate un carnet de membru de partid, fie el PD-L, PD sau PLD.
Daca nu-l vor putea arata, inseamna ca sunt simpli figuranti de pe strada, intr-o jalnica butaforie inscenata de comunistii de Pascani.

Un comentariu:

Alex B. Cuza spunea...

De ce eu ca jurnalist trebuie sa ii cer eu carnetul celui care imi da declaratii despre PD-L?... sa ii impiedicati sa va faca partidul de ras prin declaratii ar trebui sa fie treaba voastra, nu a mea... neutralitatea politica nu se face din binevointa jurnalistilor si a votantilor... de noi depindeti, nu invers... Sau ma insel, domnule Carlan? (ori cine scrie pentru dumneavoastra pe blog si in campanie....)