sâmbătă, 12 mai 2012

Bancul zilei la PDL Iasi

În prima conferinţă de presă a campaniei electorale, stafful galacticilor a devastat psihicul adversarilor politici.
Astfel, oameni de rea-credinţă împânziseră oraşul (de au auzit chiar şi şefii de la Bucureşti) cu minciuna că, pentru prima dată, PDL nu ar avea candidaţi la locale în toate comunele din judeţ.
Printr-un uluitor contraatac pe dreapta, domnul Preşedinte Oprea a înscris printre doi uselişti paralizaţi psihic: nu numai că organizaţia PDL Iaşi are candidaţi peste tot, dar sunt chiar 108 în cele 98 de localităţi!!  Mai mult decât atât, culmea norocului, 13 primari portocalii activează sub acoperire şi culeg voturi pentru USL, dar defapt ei sunt tot ai noştri!
Efectul a fost, cum vă spuneam, devastator!
Şefii de la Bucureşti au telefonat la Iaşi, cu felicitări în urale pentru acest prim succes, iar adversarii politici au intrat pur şi simplu în panică.
Primul motiv de panică în USL - cum or să se explice ei la Bucureşti dacă, de exemplu, PDL Iaşi o să câştige, din cei 108 candidaţi, 99 de primari în 98 de localităţi?!?
Al doilea motiv de panică – cum or să deosebească useliştii, la numărătoarea voturilor, voturile corecte, curat useliste, de voturile perverse, otrăvite, aduse de candidaţii pedelişti sub acoperire?!?
----------------------------------------------------
Dar nu ăsta era bancul, asta era ştirea serioasă.
----------------------------------------------------
Cică Biroul Permanent Restrâns al PDL Iaşi a decis să-mi retragă sprijinul politic.
Pentru postarea norocoasa de pe blog, referitoare la optimismul cu care organizaţia Iaşi aşteaptă rezultatele istorice la actualele alegeri locale.
Domnul Preşedinte Dumitru Oprea a anunţat-o în aceeaşi conferinţa de presă.
După care, stafful galacticilor a făcut o pauză tactică în campania electorală, proaspăt lansată în forţă, şi s-a împărţit în două echipe de cercetare.
Prima echipă face cercetare ştiinţifică – caută în statutul PDL ce e aia “Biroul Permanent Restrâns”. Cică ar fi o chestie importantă, care face liste de candidaţi sau dă oameni afară din partid. Deocamdată nu l-au găsit, o fi prin Statutul Restrâns.
A doua echipă face cercetare amănunţită în terenÎL caută peste tot, dar nu-l prea găsesc.
Cum pe cine?
Pe Sprijinul Politic.
Îl caută ca să mi-l retragă, dar nu-l găsesc nicăieri.
Pur şi simplu nu mai ştiu să-şi amintească unde naiba l-or fi pus.
Până la urmă, unul dintre ei şi-a dat cu palma peste frunte şi a exclamat – “Băi al dracului, să vedeţi că L-om fi prăpădit prin cabinet pe la Emil Boc, atuncea când am fost în grup la premier, să-l dea afară pe Cârlan din secretar de stat. Pfoai, ce ghinion, o fi şi-acuma tot pe acolo, cum să-l retragem oare şi să nu se simtă?!?”

Un comentariu:

Anonim spunea...

o vremelnicie contruita, naruita, visata, scuzata?, dreapta, ori irigata de solutii?