luni, 13 aprilie 2009

Prima intalnire cu procurorul ...

... ar putea fi si penultima.
Ca sa ne mai intalnim o data, de bun ramas.
Am avut azi o prima si scurta intalnire procedurala cu procurorul de caz, de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, pe plangerea prealabila depusa de domnul Simirad in iunie 2008, in legatura cu declaratiile mele privind suspiciunile de colaborare cu vechile structuri.
Am depus un documentar complet cu privire la declaratiile politice si procedurile pe care le-am facut in aprilie - mai 2008 in aceasta chestiune.
Potrivit procedurii legale, procurorul urmeaza sa se pronunte pe exceptia imunitatii parlamentare, avand in vedere ca vorbim despre declaratii politice facute in exercitarea mandatului de senator, iar Constitutia nu permite ca aceste declaratii politice sa faca obiectul unei actiuni penale.
Prin urmare, sunt intrunite toate conditiile pentru ca, la urmatoarea intalnire, sa fie comunicata solutia clasarii cauzei, fara a mai intra pe fondul chestiunii.
P.S.
Rog presa locala sa nu insiste in a-mi solicita alte declaratii.
Suntem in saptamana mare.

Un comentariu:

garzanti spunea...

Dane, Dane e diferenta intre tine si Dan capitan de plai chiar daca sunteti oarecum din aceasi zona geografica. Daca esti barbat renunta la imunitate si dute si te judeca cu zimbrul simi.

Mi se pare iresponsabil sa faci declaratii fara documente. Ai mancat kkt in limbaj vulgar si acum fugi de responsabilitate. Iata cum ai pus si tu umarul la decridibilizarea clasei politice din Romania, ce crezi ca va gandi omul simplu de pe strada. Partea proasta e ca prin actiunile unora ca tine se ajunge incet incet la suportul opiniei publice pentru eliminarea imunitatii parlamentare si vai de parlamentari daca va ajunge ulterior un Voronin la putere o sa va execute pe toti fara drept de apel.

Asa ca i-a exemplu de la Traian si nu mai invoca imunitatea parlamentara si demonstreaza ca esti barbat.

Si ca sa arati ca ai si un anumit caracter dai si cu tifla la oameni pe blog asa ca de bun ramas...

succes in politica atat timp cat ti-a mai ramas, ma duc sa o votez pe EBA asa ca de bun ramas...