luni, 2 martie 2009

Am gresit. Imi cer iertare.

Cu un an si jumatate in urma, am gresit grav fatza de statut.
In decurs de o ora, o organizatie interna a partidului precum si biroul judetean, prin vot nesecret, au nascut un proiect politic de succes.
Multa vreme, am fost fudul de aceasta realizare.
Acum, semnale insistente imi spun ca am gresit.
Fatza de statut.
Cu doua zile in urma, un alt proiect politic, cu siguranta de succes, pornea la drum printr-un vot, deasemenea, nesecret.
N-a fost sa fie, din motive independente de noi.
Dar, daca ar fi fost, chiar si reusit, tot gresit ar fi fost.
Fatza de statut.
Imi cer iertare, n-am sa mai gresesc.
De acum inainte, orice vot va fi secret, democratic si corect.
Fatza de statut.

4 comentarii:

Loredana Popovici - ANTON spunea...

pana la urma postul meu trebuia scris fara semnul intrebarii , ma refer la Dumitru Oprea nu va prinde un loc eligibil ...Din pacate intuitia imi spune ca Iasul nu va avea un candidat pe un loc eligibil ( din partea PDL) si sunt aproape convinsa de acest lucru .
PS Daca Irina Schrt.. va deveni europarl asta nu inseamna ca ma reprezinta pe mine sau Iasul

Paul spunea...

Nu accept ideea ca Schrotter/Oprea/Carlan sa reprezinte Iasul in Parlamentul European. Orice tanar de la PDL Iasi, Gabi Grigore (40 de ani), Costi Neagu etc., va avea sprijinul meu public. Cu tot respectul, nu mai vreau mosnegi pe functii publice!!!
O Primavara Frumoasa, domnule Secretar de Stat!

BogdanPD-L spunea...

Domnule Sava inainte de a va permite sa spuneti ca nu acceptati sa va reprezinte Domnul Dan Carlan in Parlamentul Europen ar trebui sa va documentati cate proecte benefice a avut Domnul Carlan .
Si cu tot respectul pentru d-voastra Domnule Sava nu cred ca sunteti in masura sa spuneti " nu mai vreu mosnegi pe functii publice!!! "

Paul spunea...

@BogdanPD-L: Imi cer mii de scuze ca l-am criticat pe Dan Carlan. Dom' Secretar de Stat, ma iertati? N-as putea trai cu gandul ca v-am suparat.