joi, 10 aprilie 2008

Ceea ce nu omoara, intareste

Constat, de o saptamana, doua lucruri care dau frisoane in targ: campania "Fereste-te de Pacalici", declansata de domnul Oprea, si iminenta ruptura din PSD, prin posibila trecere a domnului Flaiser, cu echipa sa, la PD-L.

Cui i se furnica sira spinarii, nu-i greu de banuit.

Dovada ingrijorarii din tabara Nichita sta in multitudinea de "semnale" de tot felul (editoriale, comentarii critice, manipulari, campanii paralele si parazitare, intoxicari de interior, etc), prin care se incearca contracararea celor doua lovituri cauzatoare de moarte politica.

Un lucru este cert: Nichita este pe punctul de a-si primi facturile la plata politica, dupa patru ani de atitudine discretionara in primarie si in propriul partid.
Nimeni si nimic nu ne va putea impiedica sa ducem la final aceasta partida de sah, cu matul programat pe 15 iunie.

In rest, suntem pregatiti sa primim toata avalansa de atacuri si intoxicari specifice echipei cu pricina, fara riscul de a ne opri din drum.
Fiindca, nu-i asa, ceea ce nu ne va ucide, ne va intari!

3 comentarii:

Incomodul spunea...

Domnule Carlan, sunteti usor penibil...Ce vrea sa faca PDL, sa strige hotul inspre PSD avand in frunte oameni de la PSD?!? Chiar credeti ca iesenii sunt atat de naivi incat sa inghita un asemenea compromis politic?
Dumneavoastra aveti cuvant? V-am auzit declarand solemn ca generalul Barhala candideaza la Primarie din partea PDL, apoi ati spus ca o sa candidati dumneavoastra, dupa aia spuneati ca o sa candidati la CJ...Cand aveti dreptate, ieri, alaltaieri, maine sau peste o luna?!?

Anonim spunea...

Domnule senator azi in timp ce imparteam materialul FERITI-VA DE PACALICI am fost agresat de doi oameni de Politia Comunitara. Efectiv m-au fugarit pina in sediu la sesizarea telefonica al Catalin Ivan. E posibil asa ceva in Romania Europeana a anului 2008?

Cu respect,
Bogdan Baghiu

goodtaste spunea...

d-le baghiu, nu va suparati, dar d-voastra puteti fugi?