duminică, 10 ianuarie 2010

Struguri dulci pentru Iasi

Azi-noapte, tarziu, comisia de buget a aprobat bugetul sanatatii.
Unul dintre strugurii cei mai dulci pentru Iasi, in bugetul pe 2010, il reprezinta cei peste 450 de miliarde lei vechi alocati in acest an proiectului Institutului Regional de Oncologie, aflat la final de drum.
Se termina cladirea pana in primavara si apoi se achizitioneaza toate dotarile plus echipamentele medicale.
Diferenta finala de 430 miliarde la achizitiile de echipamente din acest an se asigura in 2011, potrivit programului bugetar multianual.
Impreuna cu Vasile Cepoi, am avut saptamana aceasta o discutie cu proaspatul Ministru al Sanatatii, Atila Czeke, despre Institutul Regional de Oncologie.
Este absolut remarcabila determinarea acestuia de a finaliza obiectivul cat mai curand.
Dovada faptul ca a acceptat din prima alocarea, pentru spitalul din Iasi, a unei sume ce inseamna aproape totul din capitolul respectiv al bugetului ministerului.
Premiul pe care il va primi este pe masura - va fi, probabil, ministrul care va taia panglica inaugurala a unui asezamant la care se munceste de doua decenii...
Anul acesta va fi unul de implinire pentru acest proiect atat de asteptat de bolnavii de cancer din Moldova.

6 comentarii:

AV spunea...

Domnule Dan Carlan, va multumesc pentru faptul ca sunteti unul dintre rarii politicieni din Iasi care vine cu cifre si documente. Va scriu aici in legatura cu proiectul de regulament pentru energia termica despre care am citit in Ziarul de Iasi. Deoarece consider ca aveti mai multa experienta in proiecte pt Iasi, va supun atentiei citeva argumente notate pe blogul personal. Sper sa aveti timp sa aruncati o privire. Va multumesc

http://augustinvarnav.blogspot.com/2010/01/cet-cosmarul-iesenilor.html

Balaceanu spunea...

Buna ziua ,

Am ajuns pe site-ul dumneavoastra cautand diverse bloguri pe google si m-am gandit sa va scriu sa va rog ceva daca este posibil.
Sunt la inceput cu un site http://www.francez.ro . Am incercat sa fac un site util pentru toata lumea , cu dictionare si
tot felul de chestii legate de limba franceza si Franta.
Cum abia am inceput , mi-e greu si ma chinui sa-l promovez .Intrebarea mea este daca ma puteti ajuta ,
adaugandu-mi site-ul la blogroll sau oriunde pe site-ul dumneavoastra . M-ar ajuta enorm un link la dumneavoastra .
Daca va place site-ul meu si considerati ca merita va raman recunoscator.

Va multumesc,
Cu stima,
Tudor
Tradu texte in orice limba - Dictionar Francez
admin@yahoostatus.ro

Irina spunea...

Buna seara,
As vrea daca se poate sa-mi spuneti cum as putea sa devin membru PDL in Iasi.
Va multumesc

palmiria spunea...

Va felicit pentru reusita,orasul asi are nevoie de IOR!
Totusi, prioritatea politicienilor ieseni trebuia sa fie Sp.de Urgente pentru tratamentul politraumatismelor, intoxicatiilor, arsilor.
PS: nu toti pacientii au sansa sa fie din tarcau si sa fie transportati la bucuresti!

repaco_s spunea...

Felicitari pentru blog şi pentru cuvintele frumoase spuse despre Brates, satul copilariei noastre. Mai buna promovare nu se putea face acestui minunat loc. La multi ani si cat mai multe realizari pentru anul 2010, la fel si familiei tale.

草蜢Jon spunea...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,情色,日本a片,美女,成人圖片區