luni, 4 mai 2009

Sa nu aveti nici o incredere in PDL, domnule Simirad!

Domnul Simirad a împărtăşit azi presei, din nou, motivele sale personale, pentru care nu va merge colaborarea cu PDL la Consiliul Judeţean.
Litigiul său personal cu Dan Cârlan, din … 1998, îl face să nu aibă nici cea mai mică încredere în grupul consilierilor PDL, mai ales că aceştia din urmă au votat de câteva ori împotriva domniei sale, în CJ.
În urmă cu trei luni, încă din prima întâlnire a coaliţiei PSD-PDL, cele două partide au luat decizia fermă de a extinde colaborarea politică şi la Primăria Iaşi, respectiv Consiliul Judeţean.
În toată această perioadă, PDL s-a raportat consecvent la proiectele importante pentru judeţul Iaşi (aeroport, fonduri europene pentru managementul integrat al deşeurilor, SMURD, fonduri europene pentru reabilitarea Bahluiului, Spitalul Regional de Urgenţe şi cel de Oncologie, etc).
În schimb, domnul Simirad s-a raportat, la fel de consecvent, la ranchiunile personale, la iubirea faţă de echipa şi interesele domnului Fenechiu, respectiv la setul de mofturi care definesc confortul personal al domniei sale.
E timpul să constatăm un lucru simplu: oferta PDL pentru un parteneriat onest la CJ, în care să muncim cu convingere pentru proiecte, se loveşte de un dezinteres incredibil, dublat de interese oculte la fel de incredibile.
Domnule Simirad, vă dau dreptate – în echipa de consilieri judeţeni PDL nu trebuie să aveţi nici cea mai mică încredere!
Nu vom vota nici de acum înainte pentru sediul dv de 10 milioane de euro, nici pentru atribuirea fără licitaţie a lucrărilor la drumurile judeţene şi nici pentru alte mofturi de ordin personal.
Relaţia PDL – Simirad rămâne la Iaşi în afara colaborării PSD-PDL, care funcţionează până acum corect, fără motive de fricţiuni.

3 comentarii:

Daniel spunea...

Va citesc de aproximativ un an de zile pe acest blog.
Felicitari pentru modul de politica deschisa si onesta pe care il practicati la Iasi. Pare o linie comuna cu stilul d-lui Chirtoaca de la Chisinau.
Succes din partea cernavodean.

garzanti spunea...

Era de asteptat... singurul lucru pt care va felicit e ca ati taiat cainelui coada direct fara sa mai pierdeti timpul inutil. Eu cred totusi ca ar trebui sa fim mai obiectivi putin, pana una alta cu bune cu rele tov. Simirad are votul direct al oamenilor fara prea multe eforturi in trei scrutine consecutive la primaria si al patrulea la CJ, pe cand omul politic Dan Carlan nu a fost confirmat niciodata de electorat, este eternul perdant si eternul gafeur, asadar nu prea cred ca aveti dvs caderea morala sa apreciati sau nu hachitele tov. Simirad.

Ma mir cum de amicul dvs zis Gigi 10% nu a reusit sa il controleze pe zimbrul Simirad, ca sa fiu putin sarcastic.

Proiectele concrete sincer nu prea se vad, aeroportul e cum e, facilitatea Schengen e o gogoasa marca Dan Carlan sa calmeze spiritele. Ecologizarea albiei Bahlui e o kestie buna daca s-ar face concret, insa proiectul care l-ati facut e atat de vag, neimplicand nimic concret rolul lui fiind sa o tineti in discutii patru ani ca dati impresia ca faceti ceva.

Si acum la modul serios dvs chiar credeti sincer ca nea' Costica Serban e bun de vice la CJ? ia spuneti la ce varsta si-a luat nea' Serban cartonul de licentiat? si la ce universitate de prestigiu... Daca era asa de bun de ce nu l-au votat taranii din colegiul respectiv mai ales ca a si predat cativa ani in zona respectiva? insa tot mintea taranului de pe urma.

Nea' Costica e bun de shparle cu secretara Magda prin sediul PD-L.

Dan Stormbringer spunea...

Exceleent,,, f. bine ai facut ca i-ai tras o scatoalca in trompa bovanului ucranian ca merita de mult asta, si ca sa ne mai lase-n pace cu mofturile lui de vedeta mos porno..