luni, 1 decembrie 2008

N-a fost dans. A fost cantecul de lebada.

Am pierdut.
Doua cuvinte simple.
Privind proiectul meu politic personal.
Am 40 de ore nedormite in spate si nu comentez acum mai mult.
Dupa binecuvenita odihna, dupa o binecuvenita, dar rezonabil de scurta reflectie, absolut necesara, voi putea scrie sau spune mai mult.
Deocamdata, mai am de numarat (paralel) vreo 60 de sectii de votare din judet, asteptate de partid pentru decontul final al alegerilor de ieri.
Sigur ca vorbim despre incheierea unei etape in viata mea.
Tot asa dupa cum vorbim despre un nou inceput.
Avem si proiectul politic al echipei PD-L de la Iasi
Sigur ca voi oferi partidului meu ceea ce este mai bine pentru maximizarea performantei sale politice, in deplin acord cu cei care mi-au incredintat responsabilitatea pe care am avut-o in ultimii patru ani.
Adica, impreuna cu colegii mei, din echipa de la Iasi, ca si din echipa de la Bucuresti, vom pune de acord pe alocuri formula colegiala de conducere a organizatiei de Iasi, cu ceea ce ne-au transmis alegatorii nostri duminica, precum si cu ceea ce asteptam si noi, de la noi insine, ca echipa.
Dupa ce vom face o analiza obiectiva a etapei pe care am incheiat-o ieri.
Cu calm, echilibru si spirit constructiv.
Fara patima si zgomote.
La timp.
PS Nu voi face nici un comentariu de presa pe aceasta tema, in nici un context.

11 comentarii:

WPRESS spunea...

UN gest de barbatie adevarata! Resposabilitatea e un atu al unui om cu inalte principii morale si etice.Dar sa nu uitam un lucru al principiului olimpic: ai invins,continua;ai pierdut ,continua!O perioada de reflexie in linia a-ll-a a partidului va fi benefica si generatoare de solutii noi si viabile pentru partid!
Felicitari pentru gest!

anya spunea...

Felicitari Domnule Dan Carlan!!chiar daca nu ati castigat pe colegiul unde ati candidat,pentru noi.PD-L mereu veti fi un invingator.stiu cat de mult ati muncit de fiecare data si cat suflet ati pus in fiecare proiect pe care l-ati facut,realizat si de aceea sunteti un om atat de special si de extraordinar!!!va urez tot binele din lume.

GABRIELA spunea...

Domnule Dan Carlan,am citit si nu pot sa cred...Oamenii buni nu au loc printre mediocritati.....
Multumim pentru ajutoru acordat,fara a cere nimic in schimb.Sunteti cu adevarat OM!!!
Cu stima,
Gabriela Ungureanu-Suceava.

BogdanPD-L spunea...

Buna ziua Domnule Carlan sa stiti ca sunt cel mai mare admirator al d-voastra , si pentru mine sunteti un exemplu de perseverenta si ambitie. Eu chiar daca sunt din Brasov mi-as dori foarte mult sa va cunosc . Daca doriti sa discutam o putem face pe mail pana voi reusi sa ajung la d-voastra in iasi. Va multumesc anticipat . Iar aceasta este adresa mea de mail bogdanms13@yahoo.com mi-as dori mult sa putem vorbi ! Succes!

Anonim spunea...

"Ai învins? Continuă! Ai pierdut? Continuă!"

Pierre de Coubertin

Paul spunea...

De ce va umiliti in asa hal, domnule senator? Ati ajuns sa-l laudati pe noul senator Oprea in Flacara Iasului, fituica pesedeilor?
Va este asa de teama de colegii Dumneavoastra? Vad ca vor sa va arda pe rug. Poporenii vor sange si se uita inspre Dumneavoastra.
Pacat. Aveam impresia ca sunteti un luptator destoinic.
Va multumesc pentru felul in care ati reprezentat orasul ca senator in Parlamentul Romaniei si pentru Institutul Regional de Oncologie, proiect care va apartine 100%.
Paul S.

Paul spunea...

Domnule (inca) senator, fara intentia de a va jigni, trebuie sa spun ca situatia Dvs. seamana cu situatia unui dulau batran care a pazit turmele ani la rand si care nu mai are putere sa sara la lupi. Ciobanii (colegii Dvs. din PDL si "prietenii" din presa) vor sa va eutansieze politic.
Cine n-are batrani, sa-si cumpere!
Cine n-are senatori activi, sa se duca la Dorohoi!
Scuzati-ma pentru criza subita de simpatie, luand in considerare prostiile lui Julien le Petit Voleur.

Danielstea spunea...

Buna ziua domnule Dan Carlan!
Intr-adevar m-am convins de impotrivirea PNL-ului legat de renuntarea la Taxa de Poluare insa mai rau vad ca la o ultima suflare a incercat sa omoare toti amaratii ca mine care nu au bani de masina noua.(am invatat in clasa a 7-a ca PNL-ul vechi avea deviza "Prin noi insine" dar vad ca e ..."prin saraci insine").
Doua trei nelamurii am cu noua triplare a taxei si va rog daca imi puteti raspunde :
1.Credeti ca se va pune intr-adevar in aplicare si daca da,e nevoie de acordul Bruxelles-ului?
2.E posibil ca viitorul guvern sa modifice iar aceasta OUG?
3.Legat de amendamentele dumnevoastra la OUG 50/2008,mai are cine sa le sustina in locul dumneavoastra?

Cu respect
Daniel

Dan Carlan spunea...

1. Ordonanta intra in vigoare de la data publicarii in Monitorul Oficial si depunerii la Parlament.
Daca vor fi obiectiuni de la Comisia Europeana, acestea vor face obiectul unei proceduri complicate (infringement) si abia la capatul acestora (sau prin amendarea ordonantei in Parlament) s-ar putea ajunge la incetarea aplicarii actualei solutii de triplare a taxei.
2. Orice este posibil in viitorul guvern, mai ales ca pozitia PD-L a fost constant impotriva taxei.
3. Amendamentele mele la vechea OUG nu mai trebuie sustinute de nimeni, pentru ca acum fac parte integranta din legea adoptata de Senat. Camera Deputatilor are spre dezbatere legea in forma sa de la senat, care ori este adoptata ca atare (intrand in vigoare) ori este modificata intr-un sens oarecare.

Paul spunea...

Domnule senator, Camera Deputatilor este Camera decizionala in chestiunea taxei, nu? Si daca deputatii amana dezbaterea sau votarea propunerii legislative? Poate ca se adopta prin aprobare tacita sau va fi retrasa de la Camera Deputatilor prin tertipuri procedurale.
Obiectiunile CE de care amintiti nu pot avea decat un sens negativ, infringementul? Pai daca legea nu corespunde cu legislatia europeana, ne frig astia de la Bruxelles.

CRISTINEL DUMITRU CIOANCĂ. spunea...

la treaba !!!!!!!!