vineri, 15 august 2008

Cabala Portocalie sau Incompetenta Rosie?

A facut mare valva in ultimele zile primarul Gheorghe Nichita, acuzand o "Cabala Portocalie" in Moldova, impotriva Iasului.
In realitate, avem de-a face cu o noua si mare incompetenta a domnului Nichita, cu rezultatul pierderii de fonduri de catre Iasi.
Din acelea europene, nerambursabile, fiindca din alea pe credit si cu dobanzi de maidan nu ducem lipsa.
Aveti mai jos o prezentare sintetica si documentata a usturatorului esec inregistrat de Primaria Iasi, in competitia regionala din Moldova.
Esec aflat in contre-pied cu victoria rasunatoare a lui Lucian Flaiser, care a ras o treime din toate fondurile regiunii Nord-Est, pentru proiectele de drumuri judetene ale CJ Iasi.







3 comentarii:

GABRIELA spunea...

Buna ziua!Sunt Gabriela Ungureanu,presedinta organizatiei de femei Scheia-Suceava.Am incercat sa fac rost de numarul dumneavoastra de telefon dar n-am reusit.Va rog,daca nu cer prea mult,sa ma sunati la tel 0730018913
Va multumesc anticipat!

GABRIELA spunea...

Scuze....Organizatia de femei a PD-L....

GABRIELA spunea...

Nu pot sa cred ca domnul Nichita nu si-a putut face putin timp pentru a discuta probleme f importante de interes public....Va rog sa ma apelati domnule Dan Carlan deoarece sunt aspecte care nu se pot reda pe internet!