luni, 26 mai 2008

INSOMAR

Potrivit INSOMAR, meciul s-ar fi terminat.
Unii dintre noi isi amintesc de acelasi INSOMAR, care ne spunea, inaintea turului 1 din 2004, ca Nichita va castiga din prima, cu ... 68%.
Pe 4 iunie 2004, Nichita a avut 47%.
Pentru conformitate, ca suntem barbati (tineri), fac urmatoarele pronosticuri:
La Primarie, tur doi indiscutabil, cu distanta in turul 1 mai mica de 5% intre primii doi (Oprea si Nichita).
La Consiliul Judetean, in unicul tur de pe 1 iunie, de asemenea distanta mai mica de 5% intre cei doi care conteaza (Carlan si Simirad).
In ce ordine? Stabilim saptamana asta...

3 comentarii:

Ludovic-Ştefan Kocsis spunea...

Ei, nici chiar aşa... NU MOR CAII CÂND VOR CÂINII... mai există şi instituţii serioase de sondaje, vezi sondajul comandat de doamna Irina. Dumnezeu să-i ajute pe ieşeni să-şi înţeleagă drepturile şi responsabilităţile, să iasă la vot şi să arate că pot înţelege adevărul, indiferent câte minciuni li s-ar pune pe tavă.

danezia spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
danezia spunea...

din pacate campania asta electorala facuta fara tragere de inima m-a dezamagit serios.

Poate de asta cred ca o sa votez NUL... cel putin la Consiliu. (mare idiotenie cu hotararea ca "presedintele de judet" sa fie ales cu majoritate simpla din primul tur, nu sunt de acord cu sistemulm ma abtin... mai ales ca iese "prietenul nostru")

La primarie inca ma mai gandesc... imi place de domnul Oprea dar... nu prea a reusit sa isi transmita mesajul. (în turul II o sa votez sigur anti-Nechita).

oricum dezamagit enorm de PDL, texte, promisiuni şi candidati gen PSD aproape peste în teritoriu... o atitudine cam nesanatoase pentru un partid pe care il credeam sincer, onest... deschis.

Un partid care se baza pe tineret... dar care risca sa il piarda in favoarea PNL.

PS.
salutari stefane de la danezia! :))