duminică, 30 mai 2010

Nu

Un coleg de partid, consilier local, a initiat o petitie on-line impotriva altui coleg de partid, care ar fi fost "numit in functie de conducere de catre persoane care refuza sa-si asume deschis si transparent decizia".
Colegul nostru a procedat total incorect si contrar oricarei reguli de buna credinta fata de partid.
Nu sunt de acord cu aceasta initiativa a sa, al carei scop este doar decredibilizarea publica a organizatiei si a deciziilor luate pana acum in conducerea partidului.
Persoanele care au luat decizia criticata poarta un nume de structura colegiala de conducere a partidului - Biroul Permanent National.
Iar decizia respectiva are si ea un nume (nr. 8) si a fost transmisa catre organizatie in scris, semnata de presedintele partidului. Adica transparent si asumat.
De asemenea, NU sunt de acord sa fie folosite numele noastre, ale pedelistilor din Iasi, pe post de petitionari, in tot felul de mesaje plasate in petitia cu pricina, cu scopul vadit de a se crea suplimentar confuzie si disconfort.
De fapt, lucrurile sunt cu mult mai simple decat par, iar adevarata motivatie a acestui demers tine, din pacate, de cu totul alte frustrari, ale cu totul altor persoane decat cele care le exprima public.
In ceea ce ma priveste, nu as fi iesit public cu aceasta problema, daca nu mi-ar fi fost folosit numele acolo, intre "semnatarii" petitiei.
Pentru ca pozitia mea, asumata deschis si transparent este chiar cea de mai sus.

5 comentarii:

Bibliotecaru spunea...

@ Dan Carlan

Stimate domn, nu vă supăraţi pe mine, dar ceea ce spuneţi mai sus îmi aduce aminte de vremuri pe care le speram apuse.

Sunt destul de departe de Iaşi şi de problemele interne ale PDL-Iaşi, cu atât mai mult nu ştiu cine ce şi cum e treaba cu consilieri Iaşului, stilul în care aţi pus problema îmi transmite că ceva apocaliptic s-a întâmplat, un cutremur al PDL, toată expunerea este un fel de dezvinovăţire în faţa şefilor ierarhici... "eu nu, eu nu, eu nu..."

Nu aş fi intervenit, până la urmă nu e problema mea, dar nu am rezistat când am văzut că aţi încheiat cu "pozitia mea, asumata deschis si transparent este chiar cea de mai sus".

Păi deschis şi transparent este ce aţi scris mai sus? "Un coleg de partid, consilier local", "altui coleg de partid", "Colegul nostru a procedat total incorect si contrar oricarei reguli de buna credinta fata de partid" (primul coleg sau al doilea coleg?). Bine spuneţi "cu scopul vadit de a se crea suplimentar confuzie".

Domnule Dan Cârlan,
Nu mai suntem pe timpul comunismului când o vorbă aiurea te putea duce la Canal. Eu cel puţin aşa sper. Spuneţi lucrurilor pe nume.

A trebuit să caut pe net ca să văd la ce vă referiţi, că altfel pluteam în ceata deasă...
"Consilierul local PDL Catalin Toma anunta pe blogul personal ca a initiat o petitie on-line impotriva prezentei lui Ioan Nani, fost membru PSD, in conducerea CODA PDL Iasi. Toma ii invita pe toti membrii sau simpatizantii PDL sa semneze petitia respectiva daca nu sint de acord ca Nani sa fie acum printre membrii de la conducerea democrat-liberalilor ieseni."

Eu nu ştiu cât de principială a fost poziţia domnului Cătălin Toma, până la urmă şi-a exprimat o părere care, după părerea mea, are un pic de logică ideologică. Şi eu am spus că traseiştii nu ar trebui să împuşte din start o funcţie în partid, este anormal ca ei să o ia înaintea celor care sunt membri de la bun început... asta indiferent de partid (că peste tot este la fel). Dacă nu sunteţi de acord cu domnul Toma, este iarăşi OK.
Pe mine m-a speriat faptul că folosiţi acest stil criptic pentru a spune că nu sunteţi de acord cu el, de parcă v-ar fi frică că năvăleşte Securitatea peste domnia voastră în toiul nopţii pentru un nomina sunt odiosa, deci sine nomine.

Din două una. Sau ştiţi dumneavoastră ceva mai mult decât mine şi dictatura şi statul totalitar s-a instaurat în ţara noastră, sau exageraţi un pic.

Ce spuneţi, domnul Dan Carlan?

Bibliotecaru spunea...

Nici un răspuns?

Dan Carlan spunea...

Nu

coach handbags spunea...

Fantastic submit once again mate. I believe coach bags you’ve hit the nail about the head there. It does not ought to be challenging yet mose men and women fail to recognize the basics.
coach bags outlet
coach handbags
Coach Baby Bags
Coach Backpack Bags
Coach Backpack Bags
Coach Carly Bags
Coach Claire Bags
Coach Ergo Bags
Coach Garnet Bags
Coach Hampton Bags
Coach HOBO Bags

Bibliotecaru spunea...

Nu mai aveţi nimic de spus?